Voedingssupplementen

Optimale Gezondheid met

Voedingssupplementen

De kennis hebben over een uitgebalanceerde voeding is niet eenvoudig. Ook de juiste hoeveelheden voedingsstoffen tot u nemen elke dag opnieuw, is soms een moeilijke taak. In functie van uw leefpatroon zou het kunnen dat er tekorten van stoffen ontstaan die voor uw lichaam noodzakelijk zijn.

Voedingssupplementen dragen bij tot een evenwichtige en optimale gezondheid. Natuurlijke voedingssupplementen worden heel goed door het lichaam opgenomen en garanderen een optimale werking.

Noodzakelijk advies door apotheker

Er is een ongelooflijk groot aanbod van voedingssupplementen op de markt te verkrijgen. Er moet echter gezorgd worden dat een tekort niet een teveel wordt. Dit is niet altijd een probleem, maar we mogen hier niet lichtzinnig mee omspringen.

We kunnen rustig vanuit onze zetel thuis bijna elk product bestellen en aangeleverd krijgen in een kartonnen doosje in de voor ons dikwijls belangrijke discretie. Maar het is belangrijk om direct contact met vakmensen op te nemen die onmiddellijk hun verantwoordelijkheid nemen voor hun advies.

Het vereist kennis en bijscholing die omgezet wordt in raad aan onze patiënt. Bij ons komt kwaliteit en kennis op de eerste plaats. Apotheek Brusselmans in Beveren-Leie staat u met raad en daad bij en bekijkt met u samen welke supplementen voor uw specifieke behoefte waardevol zijn. Vraag ons daarom vrijblijvend om advies.