Wie ben ik

Annelie Brusselmans

Apotheker-Titularis

Een Natuurlijke Aanpak van Uw Gezondheid

Apotheek Brusselmans in Beveren-Leie staat voor een natuurlijke aanpak van uw gezondheidsproblemen. We kijken waar de ziekte ontstaat, welke stoornissen er zijn en pakken de oorzaak aan. Dat is belangrijk om uw gezondheid en genezingsproces optimaal te ondersteunen. Niet zomaar geneesmiddelen meegeven, maar op basis van uw specifieke klachten bieden we u de juiste begeleiding.

Wij geloven in natuurlijke producten om gezondheidsproblemen op te lossen en uw levenskwaliteit te ondersteunen. Daarin kan u bij Apotheek Brusselmans terecht. Wij zijn expert op het vlak van gezondheid op een natuurlijke manier. Voedingssupplementen, fytotherapie, homeopathie, gemmotherapie, bach bloesems, … zijn enkele van onze oplossingen. Wij geloven ook in Orthomoleculaire geneeskunde voor een evenwichtige benadering van uw gezondheid.

Vraag Annelie steeds vrijblijvend om advies. Zij helpt u met raad en daad verder.

Online Apotheek

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

Op onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 37.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u naar uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.